Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mephisto

26. 3. 2010 7:35
autentičnost videí

Obávám se že autentičnost toho klipu příliš zpochybnitelná není, jeho autorem je zcela konkrétní mladá česká režisérka Tereza Nvotová, která natočila hodinový dokument pod záštitou České televize a Českého fondu pro kinematografii, a ten dokument se týká náboženské společnosti kterou ONA SAMA v dětství prošla...

Michal Hanko

0 0
možnosti
D

duhastrecht

26. 3. 2010 7:46
Re: autentičnost videí

A neuvažuje mladá česká režisérka pod záštitou  České TV a+ fondu pro kinematografií o nějakém podobném klipu z povinné atheistické školy, kterou jsme VŠICHNI povinně prošli a kterou VŠECHNY naše děti povinně procházejí......

No určitě ne, to by byla první na světě...

0 0
možnosti
T

tulda

26. 3. 2010 7:28
Vážený autore,

Autentičnost vámi předkládaných videi je zpochybnitelná. Za pár korun si takových stážistů seženete mraky a poté sestříháním vytvoříte pro důvěřivce vaší inteligence dokument, který potom tací inteligentní důvěřivci prezentují. Na to, že jste myšlením materialista se domnívám, že ani ta VŠ vám v životě nepomůže.EU

0 0
možnosti
J

jirkaknop

26. 3. 2010 7:42
Re: Vážený autore,

Tak to se hodně mýlíte. Ta režisérka je známá autenticitou svých dokumentů. Ostatně by to byl podvod a přišlo by se na něj!

0 0
možnosti
PK

Ccecil

26. 3. 2010 7:07
Obávám se

že vymytý mozek máte i vy. Ale v úplně jiném smyslu. Článek je stejně inteligentní, jako byste po návštěvě Jedličkova ústavu chtěl hodnotit celkový fyzický a psychický  stav české populace s poznámkou, že dotyční jsou přece taky lidé...

Tyto praktiky nejsou běžné a hlavně se protivý druhému přikázání. Ano, druhému, tedy velmi důležitému.

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

26. 3. 2010 7:11
Re: Obávám se

Vy se zase protivíte třicátému sedmému přikázání sekty Zeleně Světélkujícího Fialového Králíčka. Že ho neznáte? A proč by měl někdo znát přikázání vaší sekty?

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

26. 3. 2010 7:07
Ještě horší je,

když to vymývání mozků probíhá análně, jak je mnohde dobrým zvykem

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

26. 3. 2010 7:05
Mít pravdu nestačí

Pochopte, že pokud chce ODS získat hlasy křesťanských obyvatel, nemůže si její předseda dovolit podobná prohlášení. A i kdyby spoléhal na to, že u nás je dost ateistů na to, aby se bez hlasů od křesťanů obešel, musí počítat s tím, že mnoho evropských pravicových stran má křesťanské základy a podobné výroky můžou dostat ODS do izolace v EP.

-

Říkáním nepříjemných kontroverzních pravd o potenciálních voličích ještě nikdo volby nevyhrál. :-P

-

K vymývání mozků dochází dnes skoro všude a je to jen otázka míry. Zapnte televizi a hned vám reklamy začnou vymývat mozek. Volební kampaně politických stran také nehýří argumenty, ale spíše vymývají mozky chytlavými hesly a urážkami oponentů. Čiste vymydlený mozek svých příznivců - toť cíl každé mocenské struktury dnešního světa. ;-)

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

26. 3. 2010 7:07
Re: Mít pravdu nestačí

tak tak

0 0
možnosti
FK

manilaman

26. 3. 2010 6:58
Bravo!!!!

Velice poucne a pravdive, ale pripravte se. Oddanci vire vas napadnou, oznaci vas clanek za blabol a budou uzivat svuj vyplachnuty mozek dal anuiz byste jim otevrel zalepene oci. Budou nicit sve deti, nicit mozky deti jinych, predelavat je na demagogii, ktera je k smichu vsem, co umi myslet bez vlivu cirkve. Je to primo hronze, co jsem videl v tech videich. Hrozne. Frank Krejci Ctete me clanky v me rubrice Cirkev svata.

Uminil jsem si,ze uz nebudu psat o cirkvui vazne, nebot jsem tim nic nedosahnul, jako ze nedosahnete ani vy. Budu psat posmesne, budu si z nich delat blazny, nebot si vic nezaslouzi. Pripravuji nove humoresky o cirkvi svate. Nestoji to za zlobeni, ale za smich ano.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

26. 3. 2010 7:05
Re: Bravo!!!!

ano, naucit dite, ze nema krast je vymyvani.... bravo... a hlavne piste hodne posmesne, to nejlip odhali co jste vy

0 0
možnosti
LZ

košťálka

26. 3. 2010 6:57
Karma!!

R^R^

0 0
možnosti
O

oslik

26. 3. 2010 6:53
Zrovna Richarda Dawkinse

bych se obával jakkoliv zmiňovat, protože je úplně stejným fanatikem, jako mnoho křesťanů. On zbožštil vědu - kde mu chybějí důkazy, tam si je vymýšlí, nepohodlné důkazy naopak ignoruje. Je to člověk, který si předem umane nějaký závěr a posléze hledá cestičky, jak ho potvrdit. Věřící v Boha zcela otevřeně nesnáší.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

26. 3. 2010 6:51
a co

vase ateisticke vymyvani detskych mozku, to neexistuje?

0 0
možnosti
JH

jirha

26. 3. 2010 6:46
Hm Hm

a co vaše míra jritického přijímání názorů druhých? Nebude i tam jistá doktrinyzace?

Oni učí co oni považují za správné vy vyvracíte to čemu nevěříte. Otázka je kdo je blíž svými myšlenkami k terorismu zda-li oni a nebo vy.

PS. Evoluční teorie je stále jen teorie a zatím nebyla potvrzena (bude to trvat několik stovek let).

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1653x
Matematik, absolvent přírodovědecké fakulty MU, nyní pracuje jako analytik.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky