Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

keloma

7. 7. 2010 5:42
Hanko je trojitý agent - třetí díl

Páter Michal se tak uzavřel do sebe a stal se podivínem, který občas v přestrojení chodí po Brně a vykřikuje náboženské slogany - zvláště proti potratům před gynekologickým oddělením. Jeho masky a převleky jsou natolik dokonalé ( je puntičkář a perfekcionalista ), že by ho nikdo ani nepoznal. A tak jako osamělý poutník Ahasfer vede svůj soukromý džihád a stal se z něj bohužel takový křesťanský talibanec.

Tolik na vysvětlení k rozporuplné osobnosti autora tohoto blogu Pátera Michala a k jeho skutečným ušlechtilým úmyslům jež jsou dvojsečným pácháním dobra a cestou do pekel vedenou nejlepšími úmysly.  Buďte proto s ohledem na jeho postižení k němu maximálně shovívaví, je to nešťastný člověk ...;-(

0 0
možnosti

Semper_2

25. 4. 2010 21:43
Mozek nam vymyvaji ´´Vyvoleni´´ majitele medii

zcela jiste ne Cirkev - naopak: krestane jsou lide, kteri se vetsinou nenechaji obalamutit vladnouci demokraturou.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/svet-ostre-zacileno-na-papeze-d2r-/p_zahranici.asp?c=A100422_195808_p_zahranici_wag

O krestany na nez je uz nekolik let poradana celosvetova stvanice v tehle stvanici na Topolanka vubec neslo - slo o zidy ( premier Fischer )mily pane kolego, a Vy to jiste tusite..;-)

0 0
možnosti

hanko

25. 4. 2010 20:34
Hanko je trojitý agent - pokračování

Páter Michal to dělá právě formou těchto zdánlivě PROateistických článků a očekává, že po čase jeho bývalé ovečky vůči podobné argumentaci zcela otupí a stanou se imuní.

To jen abyjste věděli, že Páter Michal ve skutečnosti vůbec není zastáncem ateismu ani není protikřesťansky naladěn, jak by se bez znalosti jeho hlubších mohlo zdánlivě jevit. Páter Michal ale takto poněkud nezodpovědně experimentuje s psychiatrií k čemuž má osobní vztah - léta se potýkal s různými fobiemi a musel též podstoupit ústavní léčbu a tam nabyl přesvědčení, že je též  znalcem psychiatrie, kterou teď tímto způsobem i amatérsky praktikuje.

Bohužel výsledky jsou přímo opačné, než si Páter Michal matematicky vykalkuloval - jeho léčba expozicí spíše lidi od Boha odrazuje a on si to nechce přiznat a dále píše tyhle naoko protináboženské články. Jde ve skutečnosti o velmi smutný případ zkrachovalého génia, kde se potvrzuje platnost úsloví, že jednostranná genialita často hraničí s šílenstvím.

0 0
možnosti

kelom

15. 4. 2010 10:48
Hanko je trojitý agent

Páter Michal jen naoko brojí proti křesťanství, ve skutečnosti je to ultraortodoxní církevní radikál a touto formou jen zkouší víru svých oveček. Jde o studenta teologie, který se vydává za Božího matematika. Pokud vím, měl v úmyslu založit i odštěpeneckou sektu s názvem Matematikové Boží, ale vyschly mu fondy. Důkazem jeho nefalšované zbožnosti budiž jeho fotografie, kterou zde sám přikládá. Je na ní zachycen při raním modlitebném sebezpytujícím rozjímání. Jak vidíte, hlavu má skloněnou a ruce sepnuté.

Páter Michal je upřímně přesvědčen o tom, že Bůh je matematik nejvyššího řádu. Přes matematiku se dostal i k teologii ale jelikož kladl příliš vysoké vědomostní nároky na své ovečky, stal se posléze klerikem bez stáda. Tahle obcese ho však nepřešla a tak má pořád neovladatelné nutkání vystavovat věřící tzv. léčbě expozicí, kdy jejich fiktivně předpokládané strachy z ateismu vystavuje právě jeho masívnímu vlivu, aby si na něj navykli a posléze se jejich fobie z ateismu zcela vytratily.

0 0
možnosti

Faustino

30. 3. 2010 8:55
R. M. Pirsig:

„Když jeden člověk trpí falešnými představami, mluvíme o duševní chorobě. Když falešnými představami trpí mnoho lidí, mluvíme o náboženství.“

0 0
možnosti

Vlad IV

26. 3. 2010 20:20
Vymývat mozky lze mnoha způsoby!

0 0
možnosti

Vlad IV

26. 3. 2010 20:27
Re: Vymývat mozky lze mnoha způsoby!

http://www.youtube.com/watch?v=enWiFcsBqIE

Nejlepší a jediný způsob obrany je k vidění zde!

0 0
možnosti

polibek

26. 3. 2010 13:23
strašný

jen si říkám, proč ti lidé tak emočně trpí a směřují k tomu co je stejně neuspokojuje

0 0
možnosti

admiral666

26. 3. 2010 10:34
smarja

A kolik videi, radove vice, by mohlo byt natoceno s tematem brainwashingu trhu, konzumu a viceurovnoveho prodeje (MLM) :-P Dale jsou videa ze treninkovych srazu nacistu, nebo naopak spolku zahradkaru, kde se matrony a strejcove ujistuji, ze jejich zpusob pestovani macesek je ten nejlepsi spravny.

0 0
možnosti

Tuubeen

26. 3. 2010 9:02
Ano,

videa jsou alarmující (nicméně se podobné praktiky netýkají všech křesťanských uskupení - byl jste nekdy v katolickém kostele nebo na hodině výuky katolicismu? Tam byste nic podobného neviděl.), to, že někdo věří doslovnému znění Bible je smutné (povzbuzující je, že jen málokdo v USA je i přesto Písmu tak oddán aby šel proň např. zabíjet homosexuály - i když ne že by se to nedělo vůbec, vím), ale proč vás má iritovat, že křesťané věří ve stvoření (a ještě, svatá ty prostoto, si to od vás nenechají vymluvit!)?

Ať si lidé okolo věří třeba v zelené mužíčky a v to, že vesmír vznikl z instantní polévky, vám to snad vadit nemusí. Prostě nezapisujte děti do církevní školy, zkontrolujte jim evolucionistické učebnice, a máte to vyřešeno.

PS: Věřím, že za kvantovou fyzikou, galaxiemi, šavlozubým tygrem i sedmikráskou stojí Programátor. Ale vaše víra v něco z ničeho mě rozhodně nepopouzí. Jen její samolibá arogance mi vadí.

0 0
možnosti

Mephisto

26. 3. 2010 9:06
Re: Ano,

Já ale s dovolením nejsem ani samolibý ani arogantní... vždy jsem ochoten uznat že nemám pravdu, ovšem nejsem ochoten to uznat bez důvodu... je snad tohle samolibost a arogance?

Michal Hanko

0 0
možnosti

ehqmaster

26. 3. 2010 8:11
plácáte

Topol neřekl, nic o křesťanském vymývání. Naopak, křesťanství označil za sympatickou filosofii. Naopak církev označil za ty špatné. A tady nejde než souhlasit od kladiva na čarodějnice až po jeho svátost papeže (úmyslně malými písmeny) tutlajícího informace o knežích s pederastními choutkami. Kdyby jenom choutkami.

http://twitter.com/Medvjed/status/11025594819

0 0
možnosti

Mephisto

26. 3. 2010 8:27
Re: plácáte

Ano, máte pravdu. Topolánek mluvil o církvi, ale já jsem svoji tezi postavil tak, že svým způsobem vymyté mozky má velká část křesťanů - zejména všichni ti, kdo nekriticky věří v doslovné znění Genesis.

Ostatně stačí si projít tuhle diskuzi - kolik lidí v ní už napsalo že evoluce je nesmysl, a to i přesto, že jsem ve svém článku uvedl hned několik odkazů na weby a knihy, kde je velmi obsáhle a konkrétně zdůvodněno, proč to nesmysl není? Ti lidé ty odkazy ignorovali, a za svým nepodloženým, z jejich náboženství plynoucím názorem, že evoluce je nesmysl, si stojí dál. A to je přesně to o čem jsem psal.

Michal Hanko

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1653x
Matematik, absolvent přírodovědecké fakulty MU, nyní pracuje jako analytik.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky